På mandag starter vi i vuggestue

– Pigen og jeg altså.
Planen var godt nok at hun skulle starte selv, efter indkørsel og den slags, men det er hun desværre alt, alt for lille til.
Hun kan simpelthen ikke undvære sin mor jo.
Så nu har jeg ændret planen, så vi går der sammen. På den måde får hun også leget med nogle børn.
– Og jeg kan vel drikke kaffe med pædagogerne, tænker jeg, det vil de sikkert også syntes er mægtig hyggeligt.
vuggestue-start

5 meninger om “På mandag starter vi i vuggestue”

  1. Det var da en super løsning! Den låner jeg lige. Min (også alt for lille pige) starter i morgen, og det hænger selvfølgelig slet ikke sammen, hvis ikke moar kan komme med til at holde de fremmede onde unger i skak.

  2. Min ældste startede i vuggestue, da hun var 16 måneder, og det tog TRE uger inden hun kunne være alene derovre. Så jeg hjalp med så godt jeg kunne med at dække bord og rydde af og hjælpe ved måltider. Og lærte alle børnene at kende. Og var totalt i vejen for den normale rytme!
    Min yngste var 6 måneder, og der gik ikke engang tre dage, inden jeg godt kunne skrubbe af – jeg kan ikke halvdelen af navnene fra dén stue. Og efter tre måneder skiftede han stue.
    Gæt, hvem af de to, der er nemmest at aflevere om morgenen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *