Det var jo ikke mine underbukser

– Eller altså; det var mine, men det er ikke nogen jeg går i mere.
Det var nogen jeg købte da jeg var højgravid. De var så dejlig store, med en bred kant i bomuld. Jeg kunne jo ikke passe mine almindelige pæne trusser.
Jeg har ikke haft dem på siden. Det har jeg ikke.

Jeg ved da ikke hvordan de var kommet ind i den sovepose, min kærestes arbejdskollega skulle låne.
De må vel være røget derind under en vask.
sidsels-store-underbukserSelvfølgelig forklarede jeg hvordan tingene hang sammen.
– Men da virkede det allerede, som om han så lidt anderledes på mig…

4 meninger om “Det var jo ikke mine underbukser”

  1. Tak for de fantastiske grin jeg får af dine små historier…..
    Kan jo nikke genkendende til meget af det…

  2. Hahaaa! Ja, den er svær at slippe ud af på en god måde:-) Jeg kom sådan til at savne mine vidunderlige barsles joggingbukser, som af en eller anden grund ikke længere er at finde i mit tøjskab. Jeg har hele tiden troet, at min mand (eller modepolitiet) havde en finger med i spillet, men nu vil jeg da lige tjekke familiens soveposer. Tak for vidunderlige grine-fix her på bloggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *