Jeg var nødt til at spise hele kagen

Det var den eneste udvej. Desværre.
Faktisk ville jeg bare nippe et lille stykke, på vej hjem i bilen -jeg havde jo slet ikke lyst til mere.
Problemet var bare at hvis jeg kom hjem med en kage der manglede et hjørne, så kunne folk meget let komme til at tro, at jeg var sådan en der smugspiste kage i bilen. Ikke at der er noget galt med folk der smugspiser kage i bilen… Jeg vil jeg bare helst ikke forbindes med den slags mennesker!
Jeg var simpelthen nødt til at spise beviset.
Spiser kage i bil

2 meninger om “Jeg var nødt til at spise hele kagen”

  1. Og lige netop derfor skal man ALTID tømme bøtten med is og skaffe sig af med bevismaterialet…. Det er meget nemmere at benægte at der nogensinde har været en bøtte med is end at forklare hvorfor der kun er en skefuld tilbage….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *