Hun plejer jo at sige 'Hav en god dag.'

– Bagerdamen altså, når jeg køber brød hos hende.
Jeg plejer at sige: ‘Hej-hej’, og så plejer hun at sige: ‘Hav en god dag’. Så plejer jeg at svare: ‘Det må du også’ eller ‘I lige måde’ eller noget i den retning.
Men i dag sagde hun det ikke. Jeg sagde ellers ‘Hej-hej’ som jeg plejer, og så ventede jeg. Men hun sagde ikke ‘Hav en god dag’.
Hun sagde slet ikke noget.
Først stod jeg lidt, for at give hende tid til at få det sagt, men bagerdamen så ikke ud som om hun havde tænkt sig at ønske mig en god dag. Faktisk så bagerdamen mest af alt ud som om, hun var gået igang med andre ting, og slet ikke ænsede mig der stod der og ventede.
Til sidst sagde jeg vredt ‘Nå, men så god dag til dig også!’ – Og smække med døren så godt det lod sig gøre.
dum-bagerdame
Det var jo fordi jeg var såret.

4 meninger om “Hun plejer jo at sige 'Hav en god dag.'”

  1. Jeg ville have gjort det samme, mand. Hele min dag kan blive ødelagt hvis mine hilsner ikke bliver gengældt. I den lokale økobiks siger de aldrig farvel eller hav-en-god-dag, men bliver alligevel ked af det HVER gang jeg har været derinde.

    Folk er da også krop-umulige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *