Det skulle forbydes gamle mennesker at cykle!

– De tror jo at de ejer vejen, når de kommer mimrende på deres cykler.
Almindelige færdselsregler som at se sig for, række armen ud, holde for rødt, eller bare vise lidt høflighed, syntes ikke at gælde dem.
Måske er det fordi der ikke fantes færdselsregler dengang de lærte at cykle? Måske tænker de ‘Fuck dig, jeg er gammel og gør som det passer mig’? Eller måske er de simpelthen for gamle til at orientere sig ordentligt i trafikken?
Jeg ved det ikke.
gamle-cyklisterMåske er det bare mig der bliver lidt provokeret.
Jeg mener, jeg kommer med en barnevogn; JEG ejer jo vejen!

4 meninger om “Det skulle forbydes gamle mennesker at cykle!”

 1. Det er vist en generel cyklist-holdning. Egentlig også en holdning, som du skriver, der eksisterer hos mange barne-/klapvognskørere. Og ganske alm. gående, der bestemt ikke gider gå udenom vognen, for de har jo lige så meget ret til at være der, som dem med barnevogn. Det er bare nemmere at gå uden om vognen, end det er at styre vognen udenom dem. De er jo ikke ligefrem nemme at manøvrere med de der vogne.
  Men helt generelt handler det jo bare om at vise hensyn i trafikken, og det er der desværre ikke mange, der gør – efterhånden.

  1. Jeg gør altid!
   Altså så længe jeg ikke går med en barnevogn, eller en cykel … eller bare går.
   (Eller cykler)

 2. Jeg er ret vild med denne blog! Og tegningerne! Jeg er en mormor, som flere gange om ugen går ture med barnebarnet i barnevogn, og jeg må altid styre uden om folk, som synes det er DERES fortov, når det i virkeligheden er MIT. Hvad skal jeg ud på cykelstien for med vognen!! Nå, mange mennesker smiler venligt og lader mig passere, dog. Det værste oplevede jeg i går på en fredelig villavej. Isbilen kom roligt kørende og direkte i det sekund den kørte forbi, pinglede og bimlede den med klokken, så den lille vågnede med et voldsomt sæt. Og havde slet ikke sovet længe nok. Grrrr…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *