Det hele er lidt noget lort!

– Jeg er ellers et optimistisk menneske.
Faktisk er jeg, hvad mange nok ville kalde en lidt naiv eller lalleglad type. Men lige nu er jeg ikke optimistisk. Lige nu synes jeg det hele er ret meget noget lort.
Sammenfald af syge børn og voksne, manglende respons fra div. samarbejdspartnere (som så nok ikke var det alligevel) og hele den her fucked up “job”situation jeg befinder mig i, har sendt mig i knæ. Jeg er træt!
Jeg skal nok rejse mig igen, men hvis bloggen er lidt stille eller ikke særlig sjov lige for tiden, så ved I hvorfor.
Jeg håber at I bliver hængende alligevel.

Heldigvis har jeg en sød kæreste, som ved præcis hvad han skal sige i sådanne situationer.
Jeg er ikke sjov mere…Heldigvis har jeg stadig lidt humor…

21 meninger om “Det hele er lidt noget lort!”

 1. Åh, jeg ved hvordan du har det. Jeg har lige fået afslag på drømmejobbet, som jeg var til samtale på. Begge børn er on/off syge igen igen. Det der hjælper på mit humør er blomster, ikke fordi jeg burde bruge mine dagpenge på det, men herhjemme blomstre foråret og så er det ikke så gråt i gråt.
  Så op med humøret. ( her ville jeg så sætte et blomster billede ind, men det vil den så ikke tillade mig at gør )

 2. Noget af det sværeste overhovedet er at være sjov på kommando, så vær ikke så hård ved dig selv. Du må også gerne skrive kedelige ting.
  Godt, du har en sød kæreste, surt med de hugtænder han render rundt med 🙂

  1. Hahaha – måtte lige kigge en ekstra gang på tegningen; og ja, der var sgu da hugtænder 🙂
   Ja, kedelige indlæg skal der nok komme lidt af, i den nærmeste fremtid.

 3. Åh, hvor det lyder bekendt. Heldigvis har jeg en mand der er bedre til at bande end jeg er – og så åbner han en flaske rødvin, når jeg piver. (nok ikke holdbart i længden)

 4. Jeg skal nok også blive hængende, – lige nu ligger jeg og brækker mig af influenza, så jeg har ikke engang energi til at lede efter nogen, der er sjovere end dig! 😉
  Spis noget chokolade og rul sammen under tæpperne :-*

  1. Puha, god bedring. Her har vi heldigvis kun alm. influenza.
   Men dejligt at du bliver hængende 🙂

 5. Arj. Det ER noget lort altsaa. Jeg ved godt at der ikke er troest naar man sidder midt i det, men jeg gik arbejsloes i halvandet aar, hvor det eneste der holdt mig oppe, var tanken om at det hverken KAN eller SKAL vare ved. Du ender IKKE paa pension som kronisk arbejdsloes. Punktum. Dermed ikke sagt at der ikke skal sluges kameler undervejs. Paa den anden side af sumpen kommer der en god foelelse af at have haft god tid med boernene, og den tid er ALDRIG spild.

 6. Jeg synes, at du er fantastisk; elsker din blog.
  Hvis du kun var sjov, altid, ville du jo være mærkelig.
  Tro på dig selv, for vi er mange der tror på dig.
  Kærlig hilsen en stor fan

  1. Hvor er du bare sød Macu!
   – Og du har jo ret – det ville være ret mærkeligt hvis jeg ALTID var sjov… hm… 🙂

 7. Hej med dig!
  Det lyder træls. Men sådan noget med usikkerhed omkring job er også bare noget af det mest opslidende der findes! Ingen kan være positive og overskudsagtige hele tiden (selv om det nogle gange kan fremstå sådan, især på sociale medier 😉 ) – selv er jeg det stort set aldrig (altså overskudsagtig)! 😀 At du giver udtryk for andet end jubeloptimisme på din blog, og også beskriver trælse perioder, gør dig bare desto meget mere interessant og menneskelig – og hurra for det! 🙂 Du behøver ikke partout nonstop at være den sjove, livet er sgu mere nuanceret end det 🙂 – og det er ikke altid kun det sjove, der er interessant at læse.
  Anyways, synes altså lige dit indlæg fortjente en kommentar.
  Tingene skal nok lysne igen. Ro på, du kommer stærkt tilbage 🙂
  Mange hilsner herfra.
  P.S. Du ER sjov 😉

 8. Hej med dig! Det lyder træls. Men sådan noget med usikkerhed omkring job er også bare noget af det mest opslidende der findes! Ingen kan være positive og overskudsagtige hele tiden (selv om det nogle gange kan fremstå sådan, især på sociale medier 😉 ) – selv er jeg det stort set aldrig (altså overskudsagtig)! 😀 At du giver udtryk for andet end jubeloptimisme på din blog, og også beskriver trælse perioder, gør dig bare desto meget mere interessant og menneskelig – og hurra for det! 🙂 Du behøver ikke partout nonstop at være den sjove, livet er sgu mere nuanceret end det 🙂 – og det er ikke altid kun det sjove, der er interessant at læse. Anyways, synes altså lige dit indlæg fortjente en kommentar. Tingene skal nok lysne igen. Ro på, du kommer stærkt tilbage 🙂 Mange hilsner herfra. P.S. Du ER sjov 😉

 9. Du ER sjov. Sikke en fin blog. Jeg er vild med “Jeg Søger Job”, og jeg krydser virkelig fingre for at nogen med mange gysser får øjnene op for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *