4 meninger om “Der var nogen der havde overfyldt skraldespanden”

  1. Jeg troede kun at det var her hos os, at vi havde det problem. Der må en dag være en der opfinder en selvtømmende skraldespand. Den person ville garanteret få stor succes 😀

  2. Igår nåede jeg til et nyt stadie. Der hvor jeg lader overfyldt pose sidde i, for dernæst at begynde på en helt ny pose på gulvet.

    … Men heldigvis tog S så skraldet ud i aftes. Ooooog vi starter forfra.

  3. Hahahahaha … det er også mig. Jeg tømmer den aldrig! Fylder på og fylder på og fylder på. Det har givet anledning til stor ståhej på min blog, når manden min er på forretningsrejse. Men så kommer min veninde og tømmer den for mig. Man har vel sine principper 😉 Kan også ret godt lide Krias strategi med ny pose på gulvet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *