Vind en Henkogt Hverdag taske

Konkurrencen er slut.

Jeg skal jo ind til Copenhagen Comic her d. 6-7 juni.
Fordi jeg faktisk (heldigvis?) ikke ligner mit tegnede jeg særlig meget, vil jeg få lavet en taske med en af mine tegninger på – og så i øvrigt håbe på, at nogle af jer har lyst til at komme og sige hej.
– Og når nu jeg er igang, så giver det da kun mening at få lavet en taske som en af jer søde læsere kan vinde.

Vil du gerne vinde så skriv en kommentar herunder, på Facebook, Google+ eller Instagram, med hvilken af mine tegninger og evt. farve du gerne vil have på DIN taske.
Husk at der også ligger mange tegninger i galleri Mandagsstreger.

Jeg trækker lod fredag d. 22/5-2015.
Vind en taske

27 meninger om “Vind en Henkogt Hverdag taske”

 1. Vil vildt gerne vinde en taske med tegningen “kvinde ude – kvinde hjemme” – den passer perfekt til mig… Ja altså bort set fra at hjemme-kvinden nogen gange går ud!

 2. Med billede nr. 23 i mandagsgalleriet (Forventningens glæde er den største (hverdag/weekend))

 3. Hvis tasken er stor nok til at kunne indeholde håndklæde, svømmedragt, klip-klapper og makeup-pung, så tegning nr 15, den med den rigtige rækkefølge i processen “Påklædning” (der er UTROLIGT mange folk, der ikke har forstået det!!!), ellers nr 55, den med, hvor populære lange patter ville være, hvis det var mænd, der rendte rundt med dem….

 4. Jwg ville elske at få en grå med din tegning af dig i en seng med pigtråd til at holde mand og børn ude. Har en dreng på 3 og en på 1 og en mand og de fylder og snorker og klistrer og jeg drømmer om min egen seng bare en enkelt nat

 5. Jeg ville elske en med “jeg kan klare alt, for jeg har sovet…” eller den med damen, der tager bh’en af. Det er så meget mig 🙂

 6. Jeg ville blive meget glad for den med “den ikke helt unge mor”, som glædestrålende hilsner på de unge mænd. Desværre var det en noget yngre model bagved, som var modtageren….
  Hilsner mette

 7. Min farvorit er helt klart den med fødselsdagen og ønsket om (fred og ro) eller var det et TØRKLÆDE Men den er skarp forfulgt af den med det smarte i lange patter… Man kan rulle sine børn op i dem Syntes nu mange af stregerne er helt igennem fantastiske og rammende. TAK for gode grin

 8. Som mor til en dreng på 2 og en pige på 6 uger, er “Jeg har sovet 4 sammenhængende timer!! Jeg kan ALT!!” en meget genkendelig følelse (selv om det endnu er sjældent jeg får mere end 2½…)

 9. Hvis jeg vinder skal det være “Gode råd til at sove bedre” på min taske.. i grå.

 10. Jeg tænkte straks mørkegrå net med “hvordan drikker du din kaffe – børnefamilier: kold!
  Og jeg tror jeg kunne overtales til at give det i barselsgave til sød kollega der lige har fået første barn i en alder på omkring 40, en sen livsomvæltning, der kalder på en passende mulepose <3

 11. Blå med “Slik er bedst når man spiser det selv” nr. 8 🙂 Jeg elllllllsker dine streger , det er fandme som en tegneserie over mit liv 🙂

 12. Jeg er vild med Nr. 12: Hulahopringen. Hver gang jeg ser de smarte tøser i træningscenteret stå og hulahoppe kan jeg ikke lade være med at grine. (jeg vil rigtig gerne have tasken i grå/sort)

 13. Er vild med dine tegninger – og hvis jeg vandt tasken er jeg ikke i tvivl hvilken tegning der skulle på. Den hvor der bare i en tænke boble står “sove-nar” over mod manden – elsker den!! og tasken skulle være sort eller anden mørk farve 🙂

 14. Ville gerne flashe en taske med ‘Hvordan jeg tager min kaffe’ er nemlig så total meget med på trenden med kold kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *