Tak for denne gang

Jeg har valgt at afslutte Henkogt Hverdag.
Om det bliver for altid, eller kun for en periode ved jeg ikke endnu.

Jeg har efterhånden været blogger i mange år – snart tre herinde.
At bygge Henkogt Hverdag op, har været noget af det fedeste og sejeste jeg har udrette rent personligt! Jeg er pissestolt af min lille blog -som formåede at vokse sig ganske stor.
Henkogt Hverdag har været mit faste holdepunkt. Den har holdt mit humør oppe under arbejdsløshed, søvnmangel, sygdom -og bare sådan på møgdage generelt. Den har givet mig følelsen af at; dét kunne jeg dog -selv om alt det andet fuckede up.
Bloggen har været skyld i, at jeg har lært nogle rigtig dejlige mennesker at kende: Kristina og Kira især, men også mine tidligere gæstebloggere og en mange andre skønne og inspirerende mennesker! Bloggen har desuden været springbræt til en masse fede tegneopgaver. -Forhåbentlig venter endnu flere forude.
Jo, bloggen her har virkelig været skyld i mange fantastiske ting!

Men…

 • Jeg er træt af at se mig selv udefra
  Som blogger opøver man stille og roligt evnen til at se sig selv udefra. Har man blogget i mange år, ligger det næsten pr. automatik at man overvejer muligheder for indlæg i alt hvad man laver. Jeg er træt af at opleve mit liv og min hverdag igennem “bloggerbriller”.
 • Min mor er meget syg -og jeg kan ikke tegne om det
  Som skrevet før, så går det simpelthen for tæt på at tegne om min mors sygdom. Dog det er også gået hen og blevet pokkers svært ikke at tegne om det. Det er jo det, der fylder ultimativt mest i mit liv pt.
 • Jeg er træt af blogger-ræset.
  Jeg er træt af besøgsstatistikker, likes og sidevisninger. Jeg er træt af halsen efter og at føle at jeg skal leve op til et eller andet, selvsat, mål. Meget, meget træt!
 • Jeg føler ikke jeg kan identificere mig med mit blogger-jeg
  Dette bunder nok i høj grad i, at min mor er syg. Min hverdag er derfor ikke helt så “henkogt”, som den var engang.
  Jeg savner min henkogte hverdag -men jeg tvivler på at jeg kommer ned i den samme igen. Meget har ændret sig. Meget i mig har ændret sig.

Så bloggen lukker.
Siden bliver liggende indtil videre, men vil ikke længere blive opdateret. Om et par måneder rykker den fra Bloggers Delight netværket og over på mit eget domæne.
Om den med tiden bliver åbnet igen, ved jeg ikke. Måske. Et eller andet tegnet kommer der i hvert fald fra min hånd igen. Også noget i bogform.

Et lille vindue lader jeg dog stå åbent; for jeg har valgt at beholde bloggens Facebook-side. Hvor meget der kommer til at ske derinde, ved jeg ikke, men jeg håber sådan, at I har lyst til at blive hængende alligevel.

Til slut vil jeg sige kæmpe enormt TAK til jer læsere! I har sgu været de bedste jeg kunne ønske mig! Jeg har altid kun fået søde beskeder og kommentarer fra jer, I har bakket op og delt af jeres egne historier og erfaringer. I har i den grad været skyld i, at mit blogger-liv har været så sjovt og givende igennem de sidste mange år. Tak-tak-tak! Tik tak.
Og tak igen.

Jeg håber, at I alle sammen får en helt fantastisk sommer!
Husk nu at bruge jeres liv på at leve det. Det har jeg tænkt mig at gøre.
Vi_ses_henkogt_hverdag

30 meninger om “Tak for denne gang”

 1. Held og lykke fremover og mange tanker til dig og din mor. Den har jeg egentlig sendt dig før, men der ved du bare ikke.

  Kan godt forstå din prioritering.

 2. Åh nej 🙁 Helt og aldeles forståeligt, men også virkelig ærgerligt for os læsere. Men jeg glæder mig til at se hvad du udgiver på bogform, og håber at du på et tidspunkt får lyst til at genåbne bloggen!

  1. Rigtig mange tak for din besked! 🙂
   Jeg glæder mig også rigtig meget til at få bogen ned på papir!

 3. Det er så trist og så forståeligt på samme tid. Jeg håber alt det bedste for dig og din mor.
  Og så håber jeg virkelig at det ikke er sidste gang vi har hørt fra dig, for det du laver er så fedt og sjovt og vedkommende og genkendeligt.
  Og så er der jo Bahnepigen, som er en slice of heaven. Håber at se hendes liv på tryk en dag 🙂
  Hav det rigtig godt i dit liv og tak fordi jeg måtte gæsteblogge hos dig 🙂
  Alle bedste hilsner fra Sol

  1. Kæmpe tak Sol!
   Jeg tvivler på at jeg kan “holde kæft” særlig længe 🙂 Men først skal jeg have den bog fra hovedet og ned på papir; det glæder jeg mig helt enormt til!
   Ps: Jeg skulle hilse fra min mor og sige at din bog -Vand, er super god!

 4. Tak for en vidunderlig blog. Jeg bliver helt sikkert hængende på Facebook. Sender dig og din mor en masse kærlige tanker.

 5. Tak for mange gode tegninger og små historier. En af mine yndlings har været den med at hente børn + “scoringspotentiale” i institution, hvor den ene forældre snakkede om barnets lorteble og den anden hev bussemænd ud af en næse. Nu har jeg selv fået barn i institution, og hvor får man bare et unaturligt forhold til den slags naturligheder!
  Jeg ønsker dig alt det bedste fremover <3

 6. Tak for fine tegninger, tak for skønne situationer, tak for masser af humor, tak for den alvorlige side også, tak fordi du har delt ud af dig selv og tak fordi du ikke “smækker skuffen i”. Kærlige tanker til dig og dine!!

 7. Du skal have hjertelig tak for mange gode stunder på din vidunderlige blog 🙂

  Sender dig og din mor mange kærlige tanker og ønsker <3

  Jeg bliver hængende på Facebook, og jeg ser frem til, du kommer i bogform <3

 8. Hold nu op, hvor vil jeg savne dine skønne tegninger og sjove tanker.
  Tak for nu og på gensyn 🙂

 9. Al mulig held og lykke jeres vej. Tak for gode og ærlige grin. Og ikke mindst Bahnepigen fab-ness. Pøj pøj med det hele.

 10. Alt det bedste fremover til dig og dine. Tak fordi du har delt af dig selv og dit liv.

 11. Alt held og lykke på jeres vej!
  Jeg håber du på et tidspunkt genfinder glæden ved at blogge!
  Tak for mange træk på smilebåndet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *