Pigen har fået skoldkopper

– Sådan et par røde knopper og lidt feber, er egentlig til at leve med, når den står på hjemmehygge, TV og slik, de næste mange dage.

Drengen har allerede haft det. Desværre.

2 meninger om “Pigen har fået skoldkopper”

  1. Hej Sidsel 🙂
    Jeg har kommenteret en gang før, med stor ros til din fantastisk hyggelige blog. Det er simpelthen så dejligt at du har fået overskud til at komme lidt igang igen, for jeg nyder alle dine skønne tegninger og humoristiske kommentarer. Du må endelig fyre på! 😉
    Og del endelig også når det er de mere dystre tanker der fylder, hvis du føler det er en hjælp. Jeg mistede min bror i et biluheld for 4 år siden, og selvom man aldrig kommer sig over den slags, lærer man langsomt at leve med det. Så jeg vil blot pointere, at vi gerne lytter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *