Og så var der den gang jeg tegnede en kalender

– Okay måske var jeg lidt blåøjet, da jeg troede at de sådan ville blive revet væk. Men jeg undersøgte faktisk markedet inden. Folk virkede altså helt vilde.
Så jeg købte 100 og overvejede om det måske var for lidt.
Det var det ikke.
Faktisk nærmest for mange. En hel del for mange, for at være mere præcis.
– Og så var det at denne introverte, generte og en smule akavede kvinde, blev træt af at kigge på alle kasserne i gangen.
Hun, altså jeg, tog en kalender under armen og opsøgte alle de butikker der kunne tænkes at ville sælge den slags.

Ideen havde været bedre, hvis det ikke var mig der skulle udføre den…
sælger-kalender
Heldigvis er kalenderen faktisk ret lækker, så de søde butikker ville gerne have den i kommission.
– Enten det, eller også syntes de, at det var flot at en, tydeligvis evnesvag, person havde lavet en kalender sådan helt selv…
Kasserne med kalendere fylder dog stadig i min gang. Så hvis du mangler en mandelgave, en julegave (til dig selv?) -Eller du måske bare har lyst til at støtte op om mig og bloggen her, så køb meget gerne en kalender lige HER.

(Og betal meget gerne med penge frem for ‘likes’ ;))

6 meninger om “Og så var der den gang jeg tegnede en kalender”

 1. Glamsbjerg, den 5. december 2014

  Kære Sidsel

  Så er vægkalenderen kommet.
  Den er bare fabelagtig flot. Fine tegninger og farver. Fantastisk kvalitet.
  Anmeldelse: Jeg giver 6 ****** af 6.
  Har bestilt 1 mere c”,)

 2. Haha! Altså jeg griner ikke af dig, men med dig! Nu vil jeg købe din kalender, for jeg kan altså rigtig godt lide din blog 😀 Hilsen en anden til tider evnesvag person 😉

 3. Hej Sidsel, jeg vil gerne støtte en struggling artist, så forsøger at købe en kalender, men jeg kan ikke bruge VISA, fordi den siger, at det må jeg ikke, når der åbenbart er en paypal konto tilknyttet kortnummeret, men når jeg forsøger paypal, så genkender den ingen af mine mulige emailadresser…so: what to do?? Jeg kan på ingen måde huske hverken mail eller password, det må være år siden, jeg oprettede sådan en konto.

  Og for at blande mig lidt i kalender-debatten: jeg kan godt forstå, at det må være rigtigt ærgerligt, hvis du ender med at brænde inde med en masse, og jeg tænker, at en årsag til den manglende købe-iver måske kan være, at vi jo er mange, der også laver de der kalendre af vores børn/ferier/året der gik osv., som vi belemrer hele familien med, og så har man måske ikke rigtigt brug for flere, eller man vil hellere se på et billede af sin egen unge i en hel måned, selvom man egentlig synes, at din idé er sød og sjov….jeg ved ikke….jeg tænker bare højt. Men krydser fingre for flere salg!!

  1. Hej Mikaela. Ja, det er nok også en god grund, har selv tænkt samme tanke.
   Her når jeg får ungerne puttet, så får jeg lige en app op at køre derinde, så man kan gå uden om Paypal.
   Så prøv lige igen om et par timer – så burde det fungere 🙂
   Og tak fordi du støtter op om det!

   1. Jeg prøver igen! (Lidt senere eller måske imorgen). God aften.
    PS. grinede meget af mandagsstregen med alternative ammemetoder, på den der lidt uf-nej-kan-ikke-li-at-se-på-det-måde, fordi det mindede mig om alle de mærkelige måder man står på (især i starten, hvor man gør alt hvad sundhedsplejersken siger, for det forebygger jo brystbetændelse og what not…barnet ligger omvendt på puslebordet, og man skal læne sig ind over….nej…set var altså for skørt for mig 😀 )

 4. Hej. Jeg ville gerne have købt din kalender, men da vi er 4 mennesker som skal have hver sin kolonne så duer den ikke rigtig til vores familie desværre. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *