Nogen vi måske kalde mig en kaffesnob

Andre synes muligvis at det er spild af tid, sådan at male sine bønner selv, og lave kaffen i stempelkande. Men jeg Jeg synes jo bare, at en kop kaffe skal være en nydelse hver gang.
Genbrugs Kaffe 1Det var også en virkelig god kop kaffe, jeg havde fået brygget mig. Sådan en hvor vand -og kaffemængde var gået op i en højere enhed, og kaffens skønne aroma virkelig kom til udtryk. ? Desværre glemte jeg at drikke min fantastiske kaffe før den blev kold. Problemet blev dog hurtigt løst, da vores mikroovn er ganske god til at varme kaffe i.
Genbrugs Kaffe 2Min udmærkede kaffe blev varm ? men nu var problemet et andet: Tiden.
Genbrugs Kaffe 2aTiden var simpelthen ikke til at drikke min, nu igen, varme kaffe. Heldigvis var løsningen nær: Kaffen ned i en termokop, termokoppen med ud i bilen.
Genbrugs KaffeDesværre skete der det uheldige, at jeg glemte at drikke min jævne kaffe. Ja, faktisk glemte jeg den i bilen i de 6 timer jeg var hos min mor.
Genbrugs Kaffe 4Derfor var gensynsglæden også stor, da jeg fik øje på min middelmådige kaffe i kopholderen. Jeg skyndte mig hjem og hælde kaffen over på min ynglingskop, og og give den endnu en tur i mikroovnen.
Genbrugs Kaffe 5
Genbrugs Kaffe 2a
NU kunne jeg endelig nyde min noget ringe kop kaffe! Ahhh!
Genbrugs Kaffe 7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *