Mine underbukser var kravlet op

– Det var derfor jeg stod sådan.
Jeg troede ikke at der var nogen så jeg tænkte, at jeg lige ville rette dem.
Jeg havde jo ikke set damen.
Det var altså heller ikke fordi jeg hilste på den fremmede dame. Det var bare sådan en lyd jeg kom til at lave.
Jeg kan da godt se at det lød lidt som et ‘hej’.

Det var det altså ikke.
underbukser-kravlet-opUndskyld pæne dame…

2 meninger om “Mine underbukser var kravlet op”

  1. Folk burde gå med klokker på, så man var advaret. Jeg kender problematikken fra mine løbe (lunte!) ture, hvor man (jeg!) liiige kommer til at slippe en lille vind med lyd på, og sekundet efter ser at der går et ældre par med hund lige bag mig. Øv (og tak for en helt fantastisk sjov blog. Låve it!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *