Jeg ville have 2 grønne bloklys

– Det vidste jeg 2 sekunder efter jeg havde bedt drengen vælge de to han ville.
Han valgte ikke de grønne.
Jeg prøvede at vejlede ham hen mod de grønne, så godt jeg overhovede kunne – men han blev ved at vælge forskellige grimme farver; gerne en af hver.
Til sidst opgav jeg og købte 2 grønne, 1 lilla og 1 orange.
dårlig-til-at-vælge
Jeg tænker at vi kan give de to drengen valgte i gave, engang når han har glemt dem.

4 meninger om “Jeg ville have 2 grønne bloklys”

  1. DU RØG I MORFÆLDEN!! Og jeg tør vædde på, du som barn svor, du aldrig ville gøre sådan; bestem selv, hvis du alligevel ikke vil gi magten fra dig, eller acceptér, at I ni ud af ti situationer har børn har virkeligt dårlig smag, når de skal vælge noget, i stedet for at prøve at bilde verden ind, at de er noget, de ikke er… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *