3 meninger om “Jeg troede jeg kendte alt til stress i et køkken”

  1. Ja det er mærkeligt, for inden man får børn forestiller man sig at der er sådan lidt “Far til Fire-agtigt” med ja mor, nej mor, og at alt foregår stille og roligt. Men i virkeligheden har ungerne der helt egen mening lige fra fødslen og man selv føler at man skal have arme som en blæksprutte 😀 Der er en ting at sige: Man er blevet klogere haha 🙂

  2. Præcis!!! Da jeg vendte tilbage på arb efter barsel nr. 2 (min søn var 1 og min datter 3), kom min mand altid hjem ved 18-tiden….hver gang jeg sagde, at han simpelthen blev nødt til at komme hjem kl. 17.00, så han oprigtigt uforstående på mig og spurgte: “hvad betyder den time?” HVAD BETYDER DEN TIME!!???? Den betyder alt!!! Det er jo ikke hvilken som helst time!!!! Jeg var parat til at flytte hjemmefra! Og hvor jeg godtede mig, da jeg begyndte at arbejde længe og kom hjem til en mand med stress i blikket og sovs i håret…(okay…indrømmet, moderskabet har ikke (kun) gjort mig mildere eller mere empatisk anlagt…men altså…gnæk gnæk…)

  3. Jeg er udlært kok, et køkken burde være mit fristed, jeg mener fredage og lørdage med bordkø og meterlange boner er “hverdagskost”, men det er vand i forhold til en 2,5 og 4 årig i mit eget køkken….puha….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *