Jeg synes sgu han er tarvelig!

– Min kæreste altså.
Jeg ville da også godt prøve at løfte mig op i armene; det ser jo vildt sjovt ud, når min kæreste hænger og svinger sig i dørribben.
Han kunne da godt have tilbudt at bære mig, når nu jeg ikke selv kan løfte mig op.
Jamen det kunne han da! I stedet for at stå der og grine.

Det var sikkert fordi han ikke var stærk nok, og ikke turde indrømme det.
Slapsvans!
Dørribbe

2 meninger om “Jeg synes sgu han er tarvelig!”

  1. Altså, jeg siger det bare. Da jeg trænede (jaja, i datid. Men nu starter jeg på at svømme. …) styrketrænede jeg en del. Jeg lavede også en masse af de dér pull-ups. Jeg lavede bare den type der hedder assisted pull-ups. Hvor jeg “kun” hev 40 kilo op. Det var en smart maskine. Jeg kan sguda ikke løfte hele min kropsvægt (på de 75 kilo). Det skal man være tosse-stærk for at man kan. Som i: VIRKELIG stærk. Just sayin.
    (Ps — jeg havde altså givet ham et fladt dask i baghovede, Gibbs/NCIS style for det nummer der. Han må sguda have vidst hvor svært det er!!)

  2. Haha, årh hvor jeg kender det – alt for godt. Det ser så nemt ud, når min kæreste gør det, så en dag ville jeg også prøve. Jeg kunne virkelig ikke løfte mig en milimeter fra jorden. Nu forsøger jeg at styrketræne og øver mig i pull-ups hver gang. Det går bedre og bedre, som i at jeg måske kan løfte mig 5 centimeter fra jorden nu 😉 Nøj hvor er det hårdt! Jeg glæder mig sådan til den dag, hvor jeg kan løfte mig helt op. Bare en enkelt gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *