Jeg skal stoppe i børnehave

Eller pigen skal.
Allerede da drengen i sin tid stoppede, var det svært. Men nu! Nu stopper det for reals! En æra er slut, helt og uigenkaldeligt.

Drengen gik i samme institution, så i alt er det ni år jeg har gået der.
Ni år!
I ni år har jeg afleveret og hentet, smalltalket med de voksne – og med børnene, set på tegninger, fundet (og mistet) ting i glemme-kassen. I ni år har jeg været dér.

Nu er det slut.

Pigen er sådan rimelig kold, og glæder sig bare til ferie og skole.
– Men moren på den anden side; hun tager det sgu pænt hårdt.Her tænker du på “Jeg skal stoppe i børnehave”

  1. Åååh sådan havde jeg det også. Kom 6 år i den gamle børnehave, og da sønnen stoppede for 2 år siden kunne moren næsten ikke holde det ud..
    I søndags mødte vi så den gamle yndlingspædagog for begge børn, for første gang siden. Min søn var glad for at se hende.. Den dejlige pædagog blev glad for at se ham, og bad ham komme på besøg når hun var der. (vi har desværre ikke ramt hendes tider med besøgene i starten).. Han trak lidt på det, men indvilligede og lovede.
    Imens stod jeg ved siden af og havde lyst til at fortælle hende aaaaalt der var sket i.børnenes liv siden sidst, og lovede højt og helligt at JEC skulle i hvert fald nok komme!!!Blev helt overrasket over hvor glad, og rørt jeg blev for at se hende..
    Det ér hårdt at stoppe i børnehave… Føler virkelig med dig.. Godt børnene tar det så godt. ????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *