Jeg kunne da godt se, at det ikke rigtig lignede hende

– men hårfarven passede, og så gik jeg ud fra at det bare var mig der huskede lidt dårligt.
Desuden var jeg sikker på at det var dér, jeg havde jo været der en gang før.
akavet-besøgEn anden gang dobbelttjekker jeg adressen, inden jeg parkerer min barnevogn i fremmede menneskers skur.

4 meninger om “Jeg kunne da godt se, at det ikke rigtig lignede hende”

  1. Jeg skulle for nyligt spise middag med en flok venner, bekendte og ubekendte, og da jeg på slaget kom ind på restauranten og så, at alle de andre allerede var ankommet og havde sat sig, skyndte jeg mig at gå i gang med at gi hånd og præsentere mig for dem, jeg ikke kendte ved bordet.
    Dem var der mange af.
    Det viste sig at være restauranten på den anden side af gaden, vi sku spise på…

  2. Tak for de fantastiske situationer, du tegner og skriver om – jeg griner så højt, at folk kigger underligt på mig. 🙂 (vil du forresten ikke nok tilføje et ekstra M, der hvor man under hvert indlæg kan trykke på “kommentar”?) Vh Kristine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *