Jeg har prøvet at løbe

– Jeg vil jo gerne komme i bedre form, og den slags.
Desværre har det vist sig, at jeg ikke længere kan tåle at løbe.
Symptomerne sætter ind allerede et par minutter efter jeg er gået i gang; Jeg får åndebesvær, bliver underlig tør i halsen og har det som om, at hele mit bryst snører sig sammen og mit hjerte er ved at eksploderer.

Nogle gange er man simpelthen bare nødt til at lytte til sin krop, og stoppe i tide!
Løbetræning

3 meninger om “Jeg har prøvet at løbe”

  1. Jeg har altid hadet at løbe, og jeg har været imponerende dårlig til det, men for snart 1½ år siden blev jeg påduttet at være med på et løbehold i forbindelse med depression. “Right,” tænkte jeg, “det bliver interessant.” Men de brugte intervaltræning og jeg var hooked. Prøv det.

  2. Jeg tænker at du har fået allergi. Og det bliver du måske nødt til at lære at leve med 😉
    – min allergi mod ‘løb’ holdes i ave på sofaen. Det kan afhjælpe de slemme symptomer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *