Ind i mellem tror jeg, at min kæreste finder mig kedelig

Nej, jeg ved ikke -måske er det bare mig der misforstår?
Det er det sikkert, for jeg gør meget ud af at fortælle om alle de ting jeg oplever i løbet af min dag. Hver og en.
kedelig-kæreste
Måske jeg skal gøre mere ud af detaljerne? Ja, det tror jeg. Det vil helt sikkert hjælpe!

2 meninger om “Ind i mellem tror jeg, at min kæreste finder mig kedelig”

  1. Oh no, det er bare så meget mig det der!!! Kan bare tydelig se på den stakkels mand, at han sleeet ik syntes noget af det jeg fortæller, er det mindste interessant 🙁 æv.. Syntes da det er vigtig at vide hvilken farve lorten i bleen havde i dag og hvor mange gange, og hvor længe, ungen har sovet i dag! 😉 stakkels mænd..!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *