Hvad jeg tænker om Løgismose

  1. DÅRLIG beliggenhed!
    Jamen hvem pokker gider købe is i en mose?! Prøv på en strand i stedet, der sælger det meget bedre!
  2. Løgis?!
    Nej vel? Ingen vil sgu da have is med løgsmag! Prøv med jordbær eller vanilje i stedet, det sælger meget bedre.

Løgismose

3 meninger om “Hvad jeg tænker om Løgismose”

  1. Altså, jeg har partout altid kaldt det for Løggimose (skrevet som jeg udtaler det) og har virkelig gået og tænkt, at det sguda er noget underligt noget at dyrke løg i en mose. Og forestillet mig landmænd i waders skvulpe rundt imens de leder efter de dér løg.
    Nu er jeg så blevet klogere på hvordan navnet udtales. Det er stadig et virkelig fjollet navn, dog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *