Godt nok er vi begge mødre

– Men der var ikke derfor.
Det var fordi der var rødt og så skal man jo stoppe, det ved enhver.
Det kan da godt være at vovepelse ville have givet pokker i rødt lys, der klokken er 2 om natten. Men ikke os.
Rødt lys er altså ikke sat der for sjov skyld! Og så er det i øvrigt ligegyldigt om der ingen biler er.
Faktisk tror jeg ikke, at nogen af os så meget som overvejede muligheden ‘bare at gå over.’
– Der var jo rødt.
venter-for-rødtDa der blev grønt fortsatte vi den vilde bytur.

Her tænker du på “Godt nok er vi begge mødre”

  1. Ha-ha, der har jeg også stået, ved det røde lyskryds kl lort om natten i en tom by, mens jeg har debatteret med mig selv, om jeg mon risikerede, at et påvirkeligt barn tilfældigvis kikkede ned på vejen et sted fra og ku’ få den forfærdelige idé, at dét dér med rødt-gult-grønt ikke var så vigtigt, så det senere ville være MIN fejl, hvis den nu unge, tankeløse mand blev kørt over og døde…og før jeg har fået læst dilemmaet, har lyst skifter til grønt… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *