Gæsteblogger: Den lille sorte

Jeg er så glad for, at Kira fra Den lille sorte vil være gæsteblogger her hos mig! Jeg har sagt det før, men nu siger jeg det igen: Jeg er vild med hendes blog. 

Uvelkomne børn

Min veninde skal holde fest. Hun sender børnene på ferie og har givet gæsterne besked på at det er en børnefri fest. Fair nok.
Det fik mig til at tænke på forskellen på en mor der sætter aldersgrænse på fest..
uvelkommen
… og en singlepige uden børn, der sætter aldersgrænse på sin fest.
uvelkommen2
Man kan næsten forestille sig de horder af sure forældre der ville jage hende ud af byen med høtyve og fakler.

2 meninger om “Gæsteblogger: Den lille sorte”

  1. Hej…
    Jeg har selv børn, 3 stk + 2 i tilgift.
    Og jeg syntes at fester uden børn er totalt i orden. Der er en tid til alt, også fester med børn… Nogen gange vil voksne “bare” gerne være voksne, og gøre voksen ting, uden ens egne eller andres poder der tit råber, kalder, skriger- se mig se mig.. Så ingen skæld ud herfra…
    Ps: Det gør jo ikke at vi elsker vores eller andres børn mindre 🙂

  2. Du må kende de forkerte forældre … Mine veninder og jeg (som alle har børn, altså) ved da godt at vi er meget sjovere når der ikke er børn med. Det er jo til de fester vi råber pik og drikker shots. Til gengæld kommer jeg helst uden manden til de fester. Det er mest praktisk at en af os gider stå op dagen derpå 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *