Folk der sover om natten skal holde deres kæft

– Eller i hvert fald nøjes med at fortælle andre der sover om natten, om hvor produktive og overskudsagtige de er.
Så kan de jo stå og være glade sammen, og os der ikke sover om natten kan få lov til at være bitre og trætte i fred.
folk-der-sover-om-natten

14 meninger om “Folk der sover om natten skal holde deres kæft”

 1. Måske skal man bare overveje det lige en ekstra gang inden man sætter børn i verden 🙂

  1. Alle mødre vil hellere risikere at være en søvnløs tosse i nogle måneder/år end helt at undvære at have børn. Så der er såmænd ikke så meget at overveje.

 2. Jeg sov heller ikke. Fik lavet en masse. Men var også tit meget arrig. Og stoppede nogle gange op på vej ned til Fakta for at tjekke, at jeg havde husket at få bukser på.

  I dag fortryder jeg intet.

 3. Uh hvor jeg kender det 🙂
  Jeg har haft nætter med bare 3 timers søvn.

  Så 6 timer er luxus!

  Og de mødre der så står der og brækker at de KUN har fået sovet 7 timer og derfor ikke magter at xxxxx kunne jeg pande ned 🙂

  Jeg tager hatten af for enlige mødre og jer med tvillinger!
  I er for seje!

  Eller bare os med pseudo tvillinger 😉 vi er sq også ret gode 🙂

  Sov godt til alle 😉

 4. Intervalsovning er det nye, mindst ligeså sundt som intervaltræning- vi træner i 2 timers intervaller herhjemme, det er pissefedt!
  Kh en træt medsøster.

  1. Vi træner også her.
   – Syntes bare ikke at det føles helt så sundt, det kan jeg ikke rigtig forstå…

 5. Aldrig har en tegning illustreret min situation pt som den der. De første par uger af min barsel med barn nummer 2 kørte jeg på et eller andet overskud jeg ved Gud ikke ved hvor kom fra. Men nu med en 4 måneders sulten fedling i vuggen og en toårig der synes det dersens sovning ikke lige er noget for hende, ligner jeg leverpostej i ansigtet. Det første jeg tænker om morgenen er “jeg glæder mig til jeg skal i seng”

 6. *holder kæft*

  … men hjælper det mon at vide, at karpaltunnelsyndrom i begge hænder har holdt mig vågen om natten de sidste 3-4 måneder med deraf følgende zombietilstand om dagen?

  Selv tak.

  1. Haha ja lidt 😉
   Ej, det lyder sgu da næsten endnu værre end at blive holdt vågen af en baby!
   God bedring.

 7. Så rammende!! Vores dreng sov 30-45 min ad gangen om dagen indtil han var 7 mdr, og om nattesøvnen er først blevet nogenlunde her efter de 10 mdr. Indtil da kunne vi være oppe een gang i timen og på en god nat få tre timers søvn. Og så kan man krydre den opskrift med en altid (over)træt og lettere utilfreds dreng, ja så er man grænsende til psykotisk! Og er helt enig, mødre der ikke har været en lign proces igennem skal bare holde helt mund!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *