2 meninger om “Fidusen er #1”

 1. Hej Sidsel.
  Stor ros her fra, jeg elsker dine altid spot-on tegninger og tekster, og jeg kigger ind efter nye hver dag, så jeg håber, at du har tænkt dig at fortsætte længe endnu 😀
  Der er dog noget, jeg ikke helt forstår. I denne post kan jeg godt se billedet, men i de to foregående kan jeg ikke. Derefter kommer vi ned til Børnecitater, hvor jeg igen godt kan se billedet. Dette er bare et lille udsnit af et problem jeg længe har haft, og som jeg simpelthen ikke kan forstå hvorfor dukker op. Måske du kan kaste lys over sagen? 🙂

  1. Hej Sofie.

   Først mange tak for de pæne ord.
   Jeg har prøvet at åbne min side i forskellige browsere, på forskellige computere – og kan fint se alle billeder. Så jeg ved ikke hvorfor den opfører sig sådan for dig, desværre 🙁

   Hilsen Sidsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *