En henkogt hverdag

Igår var det Hourly comic day, hvilket går ud på at man skal tegne en tegning hver time man er vågen.
Jeg var med, og jeg må sige at jeg var ret glad for at jeg kun tegnede på post-its. 17 tegninger er faktisk ret mange på en dag!
Jeg tegnede min dag som den udspillede sig – en ret typisk dag faktisk.
Jer der følger med på Instagram, kunne følge med “live” igennem dagen i går.
Herunder har jeg samlet alle timerne.
En henkogt hverdag

3 meninger om “En henkogt hverdag”

  1. Mange tanker til dig. Jeg håber, du får en god sidste tid med din mor <3
    Min mor blev syg og døde i 2011. Det var en sær tid, fordi hverdagen på den ene side fortsatte derudaf, mens en del af mig syntes den burde stå stille, fordi jeg var optaget af noget andet. Kontrasterne i død og hverdag. Hvad spiser man til aftensmad den dag ens mor dør?
    På den anden side ville jeg helst ikke have undværet hverdagen. Nærheden med mine drenge, cykelturen hjem fra børnehaven, en lille varm barnekrop i smørhullet i sengen. Det var i hverdagen, jeg fandt min styrke.
    Kram og styrke til dig. Det bliver værre, men det bliver bedre igen.

  2. Ja, så fint så fint. Både kommentaren herover og dine tegninger, fik tårer i øjnene..glemte jeg var på biblioteket..og det er en gråvejrsdag..må huske at kramme alle..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *