Det var helt vildt at vågne så sent

– Jeg mener klokken var over 7, og pigen plejer at vække mig senest halv.
Godt nok følte jeg mig stadig meget træt og sløv i kroppen – men sådan kan man godt få det når man sover længe; Kroppen er jo slet ikke vant til det.
Klokken blev halv 8 inden der hørtes støj fra børneværelset. Det var helt vildt!
Naturligvis skyndte vi os at stå op. Vi plejer godt nok at tage børnene med ind i sengen og ligge og snakke og hygge, men ikke idag. – Klokken var jo blevet så mange, og de var sikkert meget sultne begge to.

Det var først efter morgenmaden, at jeg fik set uret på microovnen. Det eneste ur der ikke automatisk havde sat sig selv en time frem.
sommertid

4 meninger om “Det var helt vildt at vågne så sent”

  1. Ah ha ha…der skete præcis det samme herhjemme imorges. Ku ik forstå jeg stadig var træt, børnene havde jo sovet så længe! Lige indtil jeg også fik set klokken på ovnen! Følte mig også temmelig snydt…og børnene var slet ikke friske men i hylehumør! Søndagen er ikke halvt færdig endnu og jeg synes allerede jeg trænger til en fridag…

  2. Jeg opdagede det først da min chef skrev det i en sms til mig i morges (jeg skulle åbne i dag). Jeg brugte så de første 10 minutter på at panikke, og prøve at finde ud af hvad klokken faktisk var. … kunne simpelthen ikke huske om min telefon selv stillede uret (og dermed også alarmen). Jamen ffs.
    Men jeg er glad for at jeg ikke var den eneste der fuldstændig havde smidt ud at det var i dag det dér sommertid trådte i kraft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *