Der må findes et andet ord

– der kan bruges, når det er noget der involvere små børn.
Ordet ‘ferie’ forleder let forældrene til at tro, at det de skal, indeholder ting som ‘afslapning’, ‘stilhed’ og ‘fordybelse’.

HA!
Heldigvis er hverdagen nu startet, så vi igen kan oplade til vores næste ‘ferie’.
Den virkelige ferie med børn

4 meninger om “Der må findes et andet ord”

 1. Ej, hvor er jeg glad for den tegning! Troede seriøst jeg var den eneste, der havde det sådan! Alle andre jeg tidligere har fortalt, hvor hårdt jeg nogle gange synes det er at ferie/weekend, har altid bare kigget mærkeligt på mig, som om jeg er verdens dårligste eller mest utaknemmelige mor, der ikke gider være sammen med mine børn. Men tricket er måske netop bare at ‘re-frame’, eller ‘re-name’ det, så man ikke forventer ferie og afslapning (anti-ferie er god, (jeg tænker også lidt på arbejdslejr), eller den mere positive aktiv-ferie) – slappe af kan man gøre på arbejdet, hvor man så kan få en hel kop kaffe i fred og ro 😉

 2. Lol so true. Især sommerferien er led.

  Jeg ELSKER at have min datter hjemme, men efter nogle uger har man sgu brug for voksentid igen.
  Har heldigvis kun ét barn, så er ikke så udmattet 🙂

 3. Ferie med 3 børn føles ikke rigtig som ferie.
  Eller dvs. at nu, hvor mine drenge er i alderen 7-10 år, så føles det faktisk igen som ferie.
  Til gengæld er de dage med ro efter kl 19-20 forbi.
  You win some and you loose some…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *