Den der jobsøgning

– kan godt virke en smule skræmmende.
Det hjælper ikke, at man det sidste halve år primært har rettet fokus mod konsistens af babyafføring, putterutiner, amning og ‘dikke-dik’.
Faktisk kan det godt føles lidt som om, at en stor del af ens hjerne er smuldret og blevet opløst i babymos.
ansøgnings-problemer-Hvis I kender nogen, der mangler en med ovenstående kvalifikationer, så sig lige til ikke?

4 meninger om “Den der jobsøgning”

 1. Forslag til punkter i din jobansøgning:

  – En yderst veltrænet evne til at multitaske (kan fx både skifte ble, planlægge aftensmad og synge og udføre fagtesange på samme tid!)
  – Er meget serviceorienteret, og har stor erfaring i kundeservice, er god til at komme kunden i forkøbet (især fordi jeg har udviklet øjne i nakken til at holde øje med større søskende når jeg ammer)
  – Jeg er mega god til at have mange bolde i luften på samme tid, og har en meget veltrænet og meget høj stresstærskel (jeg er fx trænet i at udholde meget stressende babygråd mens jeg holder hovedet koldt og prøver at resonere mig frem til årsagen til gråden, og samtidig beskæftige storebror)

  Kort sagt får I ikke bedre medarbejder end mig, jeg har erfaring fra jobbet som mor, og uanset professionel profession er det den bedste erfaring man kan have med i bagagen.

  Hva, hva hvaaaa? Er det ikke lige det, du manglede til din jobansøgning?? 😉

  1. Jo, det ville jeg rigtig gerne! Vores børn var desværre ikke interesseret dog.
   – Men jeg kommer snart i Mama.dk’s nyhedsbrev 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *