De fik det til at se så skidelet ud!

– De der dumme forældre med deres dumme cykelanhængere!
Frem og tilbage kørte de, i højt tempo og med kæmpe smil. Børnene var også glade – dem i anhængerene. De dumme børn!
Cykeltrailer løgnenMøgforældre! De har sikkert bare ladet som om, eller trænet i smug for at lokke andre med i deres dumme klub; den med anhængerer!
– Og jeg hoppede jo på den, og ønskede mig sådan en cykeltrailer i fødselsdagsgave… jamen jeg havde da næsten overvejet at sælge bilen – så meget jeg nu ville cykle.
Fri med cykeltrailer
… Løgnagtige lorte-forældre!
Cykeltrailer sandheden

4 meninger om “De fik det til at se så skidelet ud!”

  1. Jeg måtte bestikke mine døtre til at opføre sig pænt (ikke slå, bide, skubbe, sparke, mase, drille, prikke, nive, skrige, højlydt synge de samme to linjer i en sang igen og igen, bruge øgenavne, tude, hyle, vræle og komme med åndssvage tilråb til deres mor) de 8 minutter det tog at cykle hjem….

  2. det er derfor jeg i samme omgang købte en elcykel.. for fanden hvor går det nemt med en cykelanhænger så. 😉

  3. Jeg har da også en cykelanhænger og jeg er rigtig glad for den (undtagen når det går op ad bakken og i modvind). På den anden side er det smarte ved modvind, at man ikke kan høre sit afkom skrige, skråle og kræve. Og er der mere end et barn kan man heller ikke altid høre, når de tæsker løs på hinanden, når regner slå ned på regnjakkens hætte og vinden suser i ørerne.
    Jeg er blevet ældre, og det kan mærkes. Da jeg var gravid med det tredje barn, “susede” jeg rundt med de to andre på 4 og 5 i anhængeren. Siden kunne jeg ikke engang komme op ad bakken med kun den yngste på 3 i anhængeren. Hvad skete der lige?
    Nu er han heldigvis så stor, at han kan cykle selv.
    Men cykelanhængeren er stadig god at have. Der er grænser for, hvor meget der kan stables på en cykel. (Det er ikke mig, der har bilen til daglig – og i øvrigt hader jeg at køre bil (er helt sikker på, at alt hvad der giver buler springer på bilen))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *