Ærlig talt så viste jeg det ikke

– det med at man kan sætte autostolen på barnesædet i indkøbsvognen.
Men da den venlige ekspedient fortalte det, var jeg allerede så ond i sulet over at forsøge at passe stolen ned i vognen, at jeg også hadede hende lidt.

vogn-problemerAlligevel burde jeg nok bare have sagt ‘tak’.
Det gjorde jeg ikke.

6 meninger om “Ærlig talt så viste jeg det ikke”

  1. Nogle gange skulle man bare have en rygsæk fuld af “tak” og “kvikke bemærkninger”. Det har ingen desværre sat til salg på http://www.babysam.dk endnu, så det havde man ikke. Men du tænkte det, og så er det ok at telepatere tilbage til situationen 😉

    1. Selv tak! Det gør også indkøbene noget lettere, når der rent faktisk kan være noget i vognen.

  2. Håber ikke, jeg ødelægger din nyvundne glæde, men for et års tid siden i min lokale Rema, var der en fiks mor, der havde sat autostolen fast på indkøbsvognen og der faldt stolen ned på gulvet og jeg skulle hilse fra ekspedienten og sige, at de 2-3 sekunder der gik, før babyen begyndte at skrige, var rædselsfulde og meget lange. *GYS*

Lukket for kommentarer.