9.1.2020

I slut maj/start juni fodre vi katten, vander planterne og hopper ind i bilen. Bilen som skal være vores base på en 2-3 måneders tur gennem Tyskland, Frankrig, England og Skotland.

Vi er vilde med natur, og endnu vildere med vild natur, ligesom vi elsker de der små, underlige, skæve eller anderledes steder.
Ud over et par små storbysferier, har vi dog aldrig rejst i disse lande før, så vi mangler hjælp og inspiration til HVOR vi skal tage hen, og HVAD vi bare må se.

Vi tager telt med, og satser på en veksling mellem telt/shelter/B&B/hytte/hostel/hotel.

Ps. Vi skal naturligvis nok få vores kat og planter passet.

3 meninger om “9.1.2020”

 1. Hvor lyder det perfekt med sådan en god lang rejse 🙂
  I Tyskland kan i køre langs Rhinen og bo naturligt på pladser der. Besøg de store flotte borge.
  I Frankrig kan I opleve franske slotte og vingårde.
  I England og Skotland bør I prøve “Fine house” en slags luksus B&B på klostre, slotte, store Herregården mv.
  Det er nok sådan lidt særskilt jeg ville prøve som familie hvis jeg var jer, jeg har selv prøvet det med min familie på bilferier.
  Rigtig god tur og glæder mig til at høre nærmere:-)

 2. Skotland er så smukt og fyldt med historie og natur! Det er bare at køre rundt, så falder I nærmest over søer, slotte m.v. Når det så er sagt, så vil jeg klart anbefale at tage omkring Isle of Skye. Der er normalt altid uvejr, men da vi var der var der sol og blikstille. Det var så smukt!

  I England vil jeg anbefale Warner Bros Harry Potter Studios: https://harry-potter.london-studio-tours.com/ – Ja, det er turistet og dyrt, men det er en kæmpeoplevelse for alle der har Harry Potter på hjernen og også alle der er bare lidt interesseret i, hvordan man laver film! Vores unger på 9 og 5 var ellevilde og det var jeg også selv… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *