Hvorfor?!!

Jeg har brug for hjælp – En afstemning

Der er noget jeg har tænkt over et stykke tid. Her den anden dag fik Kristina mig til at tænke over det igen, da hun netop har åbnet en butik med en masse andre tegninger, som altså ikke har noget med hendes blog om den lille lyserøde dame at gøre.

Jeg åbner ikke nogen butik, men jeg har jeg længe haft lyst til at vise nogle af de (mange!) andre ting jeg laver frem. Sådan en ugentlig anderledes-dag, eller noget. Vi snakker foto, børnebøger, plakater, maleri … Gerne med en form for historie knyttet til.

-Men kan bloggen bære det?
Er det noget I vil se, eller kigger I kun herind for at følge med i mit tegnede hverdagsliv?
Jeg er rigtig godt og grundig i tvivl, og har brug for lidt hjælp fra jer – søde læsere. Derfor håber jeg I har lyst til at give et klik herunder, det er helt anonymt.

Vil du se mine andre projekter herinde?

View Results

Loading ... Loading ...

tegneprocessen_3

Følg min henkogte hverdag:

Facebook
Google+
Instagram

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor?!!